Alexandria Professional®Body Sugaring ammattilainen 

Käytän sokeroinnissa Alexandria Professional sokeria.

Sokerointiin tullessa tarpeellinen karvanpituus 5mm tai yli.

Sokeri on kokeilemisen arvoista! Miksi body sugaring? Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti myös kuollut ihosolukko, eli ihonkuorinta tulee hoidossa lisänä. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua lyhyimmätkin ihokarvat koko vartalolta, herkimmiltäkin alueilta ihoa ärsyttämättä, miellyttävän makeasti sokerilla. Iho ei punoita ja tuntuu todella sileältä. Hoito sopii naisille ja miehille.

Ennen sokerointia on hyvä ottaa huomioon muutama asia:

Karvojen pituus: Karvojen tulisi olla noin 3–5 mm pitkiä sokerointia varten. Jos ne ovat liian lyhyitä, sokerointi ei välttämättä onnistu.

Kivunsietokyky: Sokerointi voi olla kivuliasta, joten mieti, oletko valmis siihen. Voi olla hyvä idea ottaa kipulääkettä etukäteen, jos olet erityisen herkkä.

Ihonhoito sokeroinnin jälkeen: Vältä aurinkoa, saunaa tai uima-allasta heti sokeroinnin jälkeen, ja käytä rauhoittavaa voidetta, jos iho on ärtynyt.
Karvojen ei pitäisi olla liian pitkät ennen sokerointia. Ihanteellinen pituus on yleensä noin 0,5–1 cm. Tämä helpottaa sokerin kiinnittymistä karvoihin ja varmistaa tehokkaan poistamisen. Liian pitkät karvat voivat aiheuttaa kipua ja tekevät prosessista hankalampaa. Yli 1 cm karvoitusta suosittelemme lyhentämään kotona ennen tuloanne.

Nämä vinkit auttavat sinua valmistautumaan sokerointiin ja parantavat kokemustasi.