Luonnolliset ripsienpidennykset

Luonnolliset ripsienpidennykset ovat saamassa yhä enemmän suosiota niiden luonnollisen vaikutuksen ansiosta. Pidennetyt luonnolliset ripset eivät käytännössä eroa luonnollisista. Niiden avulla voit hieman pidentää tai paksuntaa omia ripsiäsi erottumatta niistä ollenkaan. 

Luonnolliset pidennykset sopivat kaikille elämäntavasta ja ammatista riippumatta. Monipuolisuuden ja käytännöllisyytensä vuoksi tämäntyyppinen pidennys sopii sekä töihin että rannalla loman aikana. Luonnolliset ripsienpidennykset auttavat sinua vähentämään päivittäistä valmistautumisaikaasi ja näyttämään raikkaalta. Tämän tyyppisen pidennyksen päätehtävänä on korostaa luonnollista kauneutta kuormittamatta ulkonäköään. 


1. Käytämme kevyitä ja ohuita kuituja, kuten 0.05 mm tai 0.07 mm paksuisia, jotka näyttävät luonnollisilta mutta lisäävät volyymia.
2. Volyymikuidut kiinnitetään yksittäisiin luonnollisiin ripsiin.
3. Valitsemme ripsien kaarevuus luonnollisen ulkonäön saavuttamiseksi.
4. Mustat ripset ovat yleisin valinta, mutta jos haluat erittäin luonnollisen ilmeen, voit harkita ruskeita ripsiä, jotka sopivat paremmin vaaleiden ripsien joukkoon.
Volyymiripsien avulla voit saavuttaa kauniit ripset, jotka näyttävät luonnollisilta, kun ne tehdään huolellisesti ja sopivilla materiaaleilla. 

Huolto luonnollisille volyymiripsille vaatii säännöllistä ja huolellista hoitoa, jotta ne pysyvät kauniina ja kestävät mahdollisimman pitkään. 

Tässä muutamia vinkkejä niiden huoltamiseen:
1. **Puhdistus:** - Puhdista ripset päivittäin käyttämällä öljytöntä puhdistusainetta ja pehmeää harjaa tai vanupuikkoa. Tämä poistaa lian, meikin ja ylimääräisen öljyn, jotka voivat heikentää liiman kestoa.
2. **Vältä öljypohjaisia tuotteita:** - Käytä öljyttömiä tuotteita kasvoillasi, erityisesti silmänympärysalueella. Öljy voi liuottaa ripsienpidennysten liimaa ja aiheuttaa niiden irtoamista.
3. **Harjaus:** - Harjaa ripsiä kevyesti päivittäin, mieluiten aamulla, jotta ne pysyvät erillään eivätkä sotkeudu. Käytä tähän tarkoitettua ripsiharjaa.
4. **Vältä koskettelua:** - Älä koskettele tai hiero silmiäsi liikaa. Tämä voi irrottaa ripsiä tai vahingoittaa liimasauma.
5. **Nuku varovasti:** - Yritä nukkua selälläsi tai käyttää silkkityynyliinaa, joka vähentää kitkaa ja ripsien kulumista yöllä.
6. **Vältä höyryä ja kuumuutta:** - Pidä ripset poissa suorasta kuumuudesta, kuten saunoista ja kuumista suihkuista, sillä kuumuus voi heikentää liimaa.
7. **Huoltokäynnit:** - Käy säännöllisesti ammattilaisella huoltamassa ripset, yleensä noin 2-3 viikon välein, jotta ne pysyvät hyväkuntoisina ja tasaisina.
Näillä ohjeilla varmistat, että luonnolliset volyymiripset pysyvät kauniina ja kestävät pitkään.